diumenge, d’octubre 29, 2006

Eleccions al Parlament

Montilla President!!! Fets, no paraules

Fa uns dies vaig escriure a la web del Maresme de suport a Montilla un post on indicava les raons per a votar PSC, ara ja estem al final de campanya i vaig a fer-ne una valoració de la mateixa.

El candidat
Seguint amb l’anècdota que s’explica entre Kennedy i Nixon.. a qui dels dos caps de llista li compraríem un cotxe de segona mà?
Qui dels dos candidats té un historial de treball, superació i de feina ben feta que farà factible que sigui un bon President?
Qui dels dos candidats defensarà els interessos dels treballadors i treballadores catalans i dels més febles?
Qui dels dos candidats s’ha sabut envoltar de la millor gent, del millor equip?
La resposta a les 4 preguntes és Montilla.

La campanya
Enguany Ciu ha decidit que ja no serien bons i han fet una campanya agressiva que "ells" se la poden permetre perquè són el seny de Catalunya mentre que ni somiar-ho que mai ho poguessin fer els altres. El PSC ha demostrat que té un bon programa per a tots els catalans i a més amb els números a la ma confirmant que es pot fer.

Arenys
La Riera està quasi neta de cartells i el partit d’en Mas ha ocupat el seu lloc als fanals i els d’un altre partit (s’admeten apostes per a esbrinar quin partit ha cedit les seves faroles a CiU!). Només hi ha hagut dos actes en campanya. El del PSC ha comptat amb en Santi Fontbona que farà una gran tasca política en el futur més enllà d’Arenys. Un grup minoritari no ha seguit les normes que ens hem marcat els partits, és un partit amb diners i amb pocs escrúpols i que tornarem a veure en properes eleccions. De fet la campanya a Arenys, majoritàriament ha estat cosa de dos partits, el PSC i Unió. Sí dic bé, als socis de la federació sembla com si la campanya no vagi per ells.

Material de campanya
Es increïble com se les empesca la gent per a parlar dels seus i dels altres. A cada campanya hi ha més material digital, alguns dels quals fet per gent sensibilitzada políticament però sense formar part de cap estructura política. En poso algun exemple.

Programa del PSC

Power Point amb els eixos del programa electoral
Avatar amb un dels 10 compromisos

Video biogràfic del candidat
Video "divertit" ell mai no ho faria

Montilla President!!!

1 comentari:

Ramon Vinyes ha dit...

Ciutadà anònim, suposo que deus pensar que el teu nacionalisme no és excluent, però estàs equivocat com també ho estàs quan dius que el castellà no està al mateix nivell que el català,... ho dius pel nombre de diaris o el de televisions? et recomano que surtis a donar una volta i a veure Catalunya sense prejudicis.