dilluns, d’octubre 23, 2006

Un regidor esclau de le seves paraules

Avui al dominical de Ràdio Arenys he pogut escoltar la intervenció del grup municipal de CiU, que més que res semblava la representació d’unes regidories que no d’un govern ja que quan el tema s’escapava de l’àmbit de gestió propi de cada persona no hi havia manera de trobar una resposta clara. Què potser no fan reunions per a comentar els temes i així tenir una visió de conjunt? Ensenyament i medi ambient han estat aspectes que no han pogut opinar amb rigor.

Però el que més m’ha cridat l’atenció han estat les desafortunades declaracions del regidor de Benestar Social, regidor que haurà passat 4 anys amb una regidoria a la que no li ha dedicat l’atenció que calia. Tot i que a la regidoria que si li ha dedicat atenció (Cultura) més valia que hagués mesurat bé les actuacions. Per una banda el regidor, que minuts abans ha afirmat que lo dels números no era lo seu, ha dit: "L’Ajuntament estem econòmicament bé". Fantàstic!. Fins ara quan algú anava a demanar actuacions al regidor Estanis les seves respostes eren una de les dues o bé totes dues: "L’oposició no ens deixa fer més" i "L’ajuntament no té diners". Ja ho diu la dita: Abans s’agafa a un mentider que a un coix. Ciutadans d’Arenys ja podem començar a fer la llista que a més venen eleccions i tot hi cabrà al pressupost!

L’altra afirmació que el regidor ha fet és la de que no cal pujar el límit per als jubilats per aconseguir una taxa reduïda d’escombraries. El motiu? Que demanar-ho és fer demagògia i que la gent fa trampetes. El senyor Estanis torna a mentir. Primer perquè ell havia manifestat en d’altres ocasions que sí estava a favor de variar el límit d’aquesta reducció. Segon que les trampetes són independents del límit que hi hagi, sigui alt o baix i que el que cal és actuar amb rigor. I tercer que va ser Ciu qui va baixar aquest límit i el va fer complicat de gestionar.
El regidor no ha estat a l’alçada de les circumstàncies. Hi ha gent amb molts problemes econòmics que haurien de poder gaudir de la taxa reduïda i que no "fan trampetes". El Senyor Estanis hauria de demanar disculpes a aquests ciutadans.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Sr. ramon vinyes, jo tambè escolto el dominical cada diumenge i m´he assebentat que vostè te un bloc personal on comenta coses, un militant del seu partit m´ho ha dit.
Es una vergonya els politics que ens manan.
Rubirola no te politics d´alçada en el seu èquip.
ZENON agraeix publicament que el govern de la generalitat del PSC
ha invertir mes en Arenys de Mar.
Que CiU quan va estar 23 anys.
El pobre regidor de cultura y otras hierbas le dicen lo que tiene que decir , això si que es demagogia i de la barata.
Li pregunten per la fumadora i diu que va anar molt bé.
Els que varen participar , per cert pocs, i després varen fer gresca i aldarulls pels carrers
son 4 i va ser un desastre.
No els votin els presupostos, no s´ho mereixen que el poble sapiga
quins politics tenen

Anònim ha dit...

Tots en sou culpables del que està passant a Arenys, uns per no fer res i els altres per deixar que no es faci res.

Anònim ha dit...

Aquest gobern no para de dir mentides i vosaltres ho sabeu i ho permeteu. CULPABLES TOTS.