diumenge, d’octubre 15, 2006

Escola bressol i Secretari

Llegeixo a la nota informativa del govern municipal sobre la nova escola bressol que "El nou equipament, és una iniciativa del govern municipal per donar resposta a la demanda que es va detectar amb les preinscripcions i evitar que un bon nombre de famílies arenyenques es quedessin sense plaça de llar d‘infants." I hi voldria fer dos comentaris: 1) Si la nova escola bressol ha estat possible és gràcies a l’ajuntament en ple que va autoritzar, adjudicar i reservar els diners adients per tal finalitat. 2) El govern es va adonar tard de la mancança que hi havia en places d’escola bressol i més quan els diferents grups de l’oposició, entre ells el socialista, ja havien avisat molt de temps enrere que anàvem cap a la sobresaturació. Per tant el govern enlloc de posar-se tantes flors caldria que fes una mica més d’autocrítica.

No tinc constància oficial (es sabrà en les comunicacions del Ple ordinari d’octubre), però des de l’ajuntament s’afirma que el Secretari de la corporació ha tingut l’autorització per a poder ajornar la jubilació. No entraré en si hi te dret ni tan sols en si és lògic o interessant per al municipi, només vull esmentar la gran contradicció del govern en la que tant el PP com Ciu havien estat en contra del Secretari, fins i tot públicament (tots dos grups municipals) i amb termes molt gruixuts. Hi ha constància que aquest era un tema que el govern s’havia autoimposat resoldre i que, ves per on, a 7 mesos de les properes eleccions han resolt per tot el mandat del futur govern.

2 comentaris:

xfebrer ha dit...

Ramon,

Actituds com la que denuncies de l'equip de govern, amb la nota informativa de l'Escola Bressol, són les que no agraden a la ciutadania, perquè només amb una mica de memòria de com varen anar els fets, un sap que no és cert, i per tant és un engany als ciutadans.
Quan això ho fa tothom, és quan el poble es desentén de l'activitat política i no acudeix a votar.
És una responsabilitat molt gran dels polítics, del color que siguin, de dir la veritat, acceptar els errors o si més no, no enganyar per quedar bé.
Xavier

Anònim ha dit...

El sr. xfebrer te raó, cal una manera de fer politica.
Si vostè es el futur candidat del psc, per arenysdemar, hauran de dir publicament en les properes eleccions municipals,el que no ha fet el govern i el que han fet vostès.
psc d´arenys de mar , necessita un canvi radical vostè ho pot fer.
endavant