dimarts, de juny 27, 2006

Sant Joan


La XXIV Fira del Solstici d'Estiu ha omplert d’artesania el centre de la vila. I no només d’artesans que exposaven els seus productes sinó també n’hi ha hagut un munt que desmostraven com es feia el seu art. I passejar per la Riera era sovint difícil donat el gran nombre de vilatans i de forans que miraven, compraven i resseguien tot un reguitzell de formes, de colors i d’olors. Amb 24 anys a l’esquena encara queda molt de futur per a la Fira.

Pel carrer hi havia, si més no en moments determinats, més presència policial que de costum. El reforç d’estiu amb vigilants, contractats enguany amb un procés selectiu molt especial (instàncies sense passar pel registre de l’Ajuntament, preguntes com qui era el president l’Autoritat Nacional Palestina,..), s’ha fet notar tot i que caldrà que es passin les informacións i les tasques adequades: no es tracta que hi hagi al carrer una persona uniformada, que ja és molt, sinó que a més tingui indicacions de com fer la feina, com atendre la gent, com actuar en emergències, etc.

L’arribada de la Flama del Canigó, com també ja és costum, va ser el tret de sortida de la festa de Sant Joan i de l’estiu. Aquest any s’estrenava el Calisay enlloc de la Plaça de l’Església. No és mal lloc tot i que el fum dels focs es va girar cap a la gent i semblava que no hi havia prou marge per a moure’s. Que per molts anys hi hagi Arribada de la Flama i Fira del Solstici que d'altres coses de sant Joan flaquegen (les fogueres, la música,..)

1 comentari:

xfebrer ha dit...

Ramon,

Del teu escrit es pot deduir que una vegada més, el govern municipal de CIU-PP incompleix normes bàsiques per a l'accés a la funció pública.

Temps enrere també es va saber que el Secretari de l'Ajuntament no permetia entrar segons quines instàncies al Registre Municipal. Ara vens a dir que s'ha incomplert el procés per a la contractació de personal per a l'administració pública. Penso que si tot això és cert, no n'hi ha prou que des de l'oposició en feu comentaris sinó que cal exigir el compliment de la normativa i, si s'escau, exigir responsabilitats.
Els arenyencs haurem d'estar atents als resultats.