dimecres, d’agost 02, 2006

Preparem futur: via pública i equipaments

Vaig escoltar als regidors del Partit Popular per la ràdio en el Dominical conduït ara per en Salvanyà. Deien que no tot es podia fer (llàstima que això no ho deien quan estaven a l’oposició) i que caldria fer un pla d’actuació dels carrers d’acord amb tota l’oposició. Llàstima que el PP no va voler ni parlar dels punts de treball que havíem posat el PSC sobre la taula, un dels quals era precisament l’arranjament dels carrers i el fer un pla consensuat on tots els vilatans sapiguessin quan tocaria la reforma del seu carrer (benvinguts a la planificació!). I arribats aquí s’hauria de recordar als regidors populars que són ells els qui estan al govern i que per tant estarem amatents a la seva proposta de pla de treball. Seria una incongruència que estant al govern i tenint les eines necessàries no presentessin un pla de reforma de la via pública amb possibilitats de ser consensuat. Però em temo que potser no serà així. El govern amb la regidora popular al davant no va poder aprovar en el seu dia (abril) un fluix projecte de recollida selectiva d'escombraries. Si es volés anar per feina a l'endemà s'hagués convocat als grups de l'oposició per a parlar-ne. I si més no, jo no en sé res.

La caserna de la Guàrdia Civil ja és del poble. Ara què en farem?. Aquesta ha estat la travessa d’aquests dies. Un hotel? Un alberg? Habitatges tutelats? Les dues coses alhora? Tot i que les propostes anteriors reflecteixen mancances. El dubte és si hem de continuar fent pedaços o d’una vegada fer un pla consensuat que resolgui totes les necessitats a 20 anys vista. Perquè si es decideix per un hotel a algú no li agradarà i si aquest algú té oportunitat de manar d’aquí a un any potser tirarem enrere el que ja s’hagi fet (és una suposició) i mentrestant vull recordar que encara està pendent de resoldre’s la segona fase del Principal, l’arxiu, Bressol (¿). La comissió que es va crear per a resoldre el tema dels equipaments està en via morta i l’assessorament extern sembla que també. A part s’ha de verificar si el que es vol hi cap, tal com és o cal fer modificacions que potser entrarien en conflicte amb el veïnatge (...).

Hi ha hagut la sessió de la mediació de la nit de naps. No serà la darrera i caldrà que no ens entretinguem. Xoca una mica tot plegat. No diré més per ara. En el si de la taula hi haurà moment per a parlar.

1 comentari:

Arnau Ramírez Carner ha dit...

Ànims en aquesta difícil tasca que els socialistes hem de dur a terme des dels municipis, fins als estats, passant per les autonomies.

salut, república i socialisme des de Sant Feliu de Codines