dimecres, d’agost 23, 2006

S'acaben les vacances

Després d’uns dies de relatives vacances em torno a posar mans a la feina.
I començaré per la recerca del nom del nou drac (draconesa?). La idea de tornar a tenir un drac ha estat boníssima i cal agrair-ho a la família Regàs i Pons que han lliurat a la vila la seva darrera joguina. Per a noms n’he sentit de tot tipus, des dels habituals (Arenys, Sinera,..) a més rars. Amb això tinc poca imaginació i no m’arriscaré, o potser sí, per exemple Sobirans .."El Drac de Sobirans" en honor a la Riera que li fa de llit o bé Caragravada com el dolent entre els dolents del compte d’en Pep Quintana. Llarga vida al nou drac que es va presentar en la que ja és tradicional, molt participada i exitosa Cercavila nocturna dels gegants d’Arenys de Mar.

El Ple extraordinari d’aquest dimarts s’ha convocat per a aprovar l’ampliació del contracte amb l’empresa que porta l’actual gestió. D’acord amb donar sortida al greu problema de mares, pares i nens (i àvies/avis), però està clar que s’havia d’haver previst abans i fins i tot, per a fer-ho correctament i donat que es sobrepassa exageradament el que diu la llei de contractes s’hagués hagut d’anar a fer una nova licitació. Fins ahir no es va saber que l’empresa hi estava d’acord, en cas contrari s’hagués hagut de suspendre el Ple (si es sobrepassa del 20% l’empresa no té obligació d’acceptar el canvi i pot continuar amb les mateixes condicions fins que es trobi una nova empresa). Amb la bressol encara queda molta feina per fer: terreny, edifici, equipament, permisos,...pel que ens diuen encara no s’ha demanat el permís a la Generalitat. Després ens queixarem si triga el permís (no es fa en dos dies) o bé ¿s’obrirà la Llar d’infants sense permís assumint-ne l’Ajuntament la responsabilitat?

Ahir a la nit es va fer a la Biblioplatja la sessió Vespres digitals: Els arenyautes d'arreu del món. Com que la sessió havia estat programada en una altra data la qual es va haver d’ajornar per la pluja no es va poder contactar amb arenyautes de Senegal. Vam poder comprovar la telefonia per ip i el programari Skype molt fàcil d’instal·lar i d’emprar ... i econòmic. I com canvia el món i les tecnologies, deia un assistent, que és molt més jove que jo. I com ha de canviar! Però si és per a comunicar-nos més i millor, com en aquest cas, via fora.