diumenge, d’agost 13, 2006

Les ambulàncies i el volei arenyenc

Es nota que estem en temporada d’estiu i que el ritme dels aconteixements a Arenys és més lent que en la resta de l’any. No obstant hi ha fets importants. El primer que em refereixo és el de les ambulàncies. Hi ha hagut comentaris de tot tipus: Que si no tenien lloc, que si el Plec estava mal fet, que si la culpa és d’aquells o d’aquells altres però jo perquè m’hi he de posar,.. Penso en resum el següent: 1) Tenir ambulàncies encara que donin servei a altres pobles ens permet una millor assistència en cas de necessitat. 2) Obligació per tal que les ambulàncies estiguin a Arenys no n’hi ha cap. 3) Si no hi ha obligació que estiguin a Arenys però és un fet beneficiós per al poble cal que algú del poble es “mulli” per a demanar, proposar i facilitar que es quedin les ambulàncies. Sembla que s’ha arribat a una solució temporal i que en tornarem a parlar tot i que al Govern no li fa “il.lusió” que les ambulàncies es quedin a Arenys. I el que sobta més és el motiu: “no tenim obligació”. Tampoc teníem obligació en oferir els terrenys per un parc de bombers que donés servei als pobles de la comarca, tampoc teníem obligació en cedir els terrenys per als jutjats però bé ho vam fer si volíem que es quedessin a Arenys. I tants altres temes que tot i no tenir obligació des del poble s’ha hagut de gestionar.

En segon lloc em vull referir a les pintades que hi ha hagut contra l’Alcalde i sembla que contra el regidor de Cultura. Ras i curt. No està bé, no m’agrada. I ara no vull entrar en suposicions, només constatar que continua oberta una escletxa entre el govern i sectors d’arenyencs i que cal resoldre-ho com més aviat millor.

En tercer lloc, el volei arenyenc. Hem tingut a la Meritxell Carrillo i a la Marta Pardo campiones de Catalunya del torneig Beachvolleytour que organitza la Federació Catalana de Volei, i també la Núria Garcia que ha estat seleccionada per la Blume i ha format part de la selecció catalana. Doncs això està molt bé. Enhorabona i ànims per continuar treballant!

Nota, en acabar he rellegit l'escrit i me n'adono que lo de les ambulàncies també és com una mena de volei :-)

2 comentaris:

Anònim ha dit...

hola
què més ha passat?

Anònim ha dit...

si al poble ja en teniem i en tenim dambulancies propies, pq nem de tenir mes? que acas som el rebuix del servei catala de la salut?