dilluns, de maig 22, 2006

Dia del malalt, pavelló i eleccions municipals

El diumenge es va fer el "Dia del malalt". Cada any hi vaig per a dur els avis que volen assistir-hi. La festa ja fa uns quants anys que es ve fent pel mes de maig. Penso que potser seria interessant tornar a fer coincidir la festa amb alguna altra activitat com havia estat quan es feia un recital de cançons o una demostració de dansa (l’Esbart Maragall ho havia fet). Tot i això l’important és aquesta consciència que hem de tenir cap a la gent malalta. Una senyora d’un asil va fer una pregària que més o menys deia .... "perquè els fills se’n recordin de nosaltres".

Les subvencions esportives (la no subvenció) han acaparat part de l’atenció esportiva de la setmana (a part del derbi arenyenc). Parlant amb l’Armand, l’anterior regidor d’esports i actual representant del PSC al Patronat d’Esports, coincidíem amb una solució a la manca de diners i que el propi Armand ha comunicat al govern. N’hi ha d’altres de solucions i tot i que no sabem com es desenvoluparà, torno a dir que el problema és ENORME i cal treure, si convé, els diners de les pedres. No obstant també coincideixo que en aquest afer hi ha greus responsabilitats polítiques.



El dissabte l’assemblea de militants i simpatitzants em van escollir com a proper cap de llista a les eleccions municipals del 2007. No teníem intenció de fer-ne ressò encara doncs formalment ja hi haurà dies per a fer-ho. En tot cas és un repte important que vull afrontar des de la responsabilitat i escoltant, palpant, el que diu el vilatà d’Arenys de Mar. Crec que és l’hora de ser proper i efectiu. Des d’aquestes planes aniré desgranant de mica en mica els eixos pels quals crec s’hauria de moure la gestió de la "cosa pública" (res publica) d’Arenys. Sempre tenint clar que "per a ser intel.ligent cal ser....molts!" (Joan XXIII). Sense oblidar que encara queda un any per a esgotar el mandat actual i que per tant encara es poden fer (s’han de fer!) actuacions.

6 comentaris:

Ramon Bassas ha dit...

Felicitats!!
Arenys de Mar tindrà un gran alcalde (i es dirà Ramon!!)

Anònim ha dit...

Moltes Felicitats Ramon, els ciutadans/es d'Arenys de mar poden estar molt contents, endavant i força, Arenys està a un any del CANVI, Ramon Alcalde.

xfebrer ha dit...

Ramon,

Assumeixes un repte i una responsabilitat molt gran. Si la seqüència no s'estronca, a la propera legislatura li toca governar al PSC.
Els arenyencs i arenyenques necessitem un canvi en la manera de governar, que pot venir de la mà d'un o altre partit, però ha de venir.
Penso que tu i el teu equip ho podeu aconseguir, però no us serà fàcil. Els joves i els no tan joves, els veïns i les entitats, volem més protagonisme i més transparència. Estem cansats de governs grisos i això no va bé a ningú.
Et felicito pel nomenament, espero que puguis comptar amb un bon equip i t'animo a treballar més, si és possible, per Arenys.

Xavier

Anònim ha dit...

Ramon estic convençut que les properes podreu assolir l'objectiu de gestionar els interessos d'Arenys, la gent de convergencia m'ha decebut, tindreu el meu vot

Anònim ha dit...

Endavant no deixeu mai d'estar aprop de la gent, Arenys necessita aquest canvi.

Anònim ha dit...

Endavant no deixeu mai d'estar aprop de la gent, Arenys necessita aquest canvi.nvi.