divendres, de setembre 23, 2011

Ple extraordinari de setembre 2011

El Ple fou extraordinari no per l'hora (tardana) ni per la data (en dijous i sense que la culpala tingués el Barça) sinó especialment per la durada i les respostes sovint prepotents del govern. Acostuma a passar que quant més insegur estàs de les coses més les defenses. Quasi quatre hores donen per molt que no puc resumir completament. El més important fou la comunicació de les sentències negatives (IBI, Mollfulleda, Penya cementiri) i les respostes a les preguntes que férem. Breument algunes de les respostes:

- El govern no farà cap Pla d'Actuació Municipal, el programa del govern és el programa de CiU (atònits van quedar el PP i el Bloc)
- No han sortit les bases de les subvencions de cultura perquè l'anterior govern no les va fer el maig (i jo em pregunto i el juny, i el juliol i l'agost i el setembre?). Val a dir que en l'anterior mandat es va fer la modificació de crèdit per tal que pogués sortir la convocatòria.
- Sobre les claresses ..que estan pendents dels tractes entre el propietari i el supermercat....obviant que hi ha un acord que ho lliga a una solució urbanística amb l'ajuntament. Increïble.
-Sobre que cal netejar de sorres la Riera....el regidor desconeixia el conveni amb l'ACA i es veu que ni l'alcalde, ni els tècnics, ni l'anterior grup municipal del PP li han sabut informar. Per cert, el regidor, no farà més neteja de la riera perquè no ha sabut veure que en altres anys es fessin actuacions. Doncs no ha mirat bé, però encara que això fos així no justificaria tenir la riera plena de sorra.
- La rasa de la plaça de l'església...doncs ja es taparà.
- Sobre si hi havia informe de la policia advertint dels perills del carril bici,...doncs era de paraula i no existia en paper. No es va dir a qui es va adreçar la paraula....si a tècnics o polítics. Però en tot cas el projecte estava fet i revisat per tècnics.
- Demanàvem que es mantingués l'espai lila i no òbviament ni el lloc ni el color com enrient-se'n va dir la regidora sinó com a element de dinamització i de promoció per les dones.
- Sobre el projecte de la tercera platja l'alcalde va treure un informe de la Generalitat com si fos una gran tresor que no duia cap informació nova. Vaja que s'està modificant....per aprimar-lo i estalviar diners em pregunto?
_ pel que fa a la variant de Valldegata no hi ha res. Aquí hem exigit un posicionament clar del govern. Si el govern no presenta una resolució al respecte la presentarà el meu grup municipal en el proper ple.