divendres, de setembre 30, 2011

Crisi de govern

De fet fa una setmana que m'ho va dir el mateix regidor del Bloc, Alex Acero. Per tant entenc que la notícia que treu Ràdio Arenys ha de ser certa i segura. Això em fa reflexionar tres aspectes:

1. En tres mesos el govern ha hagut de reajustar les carteres,...per molta feina? per justificar retribucions? En només 100 dies ha aparegut la primera crisi de govern....tornar a fer traspàs de carpetes, tornar a parlar amb entitats. Sort que el programa tal com va dir el govern en el Ple de setembre és el mateix, el del programa electoral de Ciu (que no el del PP o el Bloc).

2. A hores d'ara ningú pot dubtar que el pacte de govern és CiU, PP i Bloc. Es a dir el Bloc ja no pot defensar més que està a l'oposició. No només per l'assumpció de mes regidories sinó també pel nomenament del regidor com a Tinent d'Alcalde la qual cosa vol dir que participarà en les Juntes de Govern amb veu i vot.

3. Amb el reajustament econòmic que això comporta es pot afirmar que el govern actual dedica més diners a sous de càrrecs electes i de confiança que en el mandat anterior.

Bé, esperem que aviat surti publicat al web municipal i se'ns ofereixi la versió oficial. Per cert i parlant de web...ahir es van penjar les bases de les subvencions esportives. No les de cultura on encara hi haurà problemes si no s'afanya el govern. Cal que es publiquin d'immediat i sense errades com ha passat en les esportives: un cas digne d'estudi. Les bases esportives es van publicar el dimecres 28/9  al Butlletí Oficial de la Província. Però tenien un error consistent en que no hi havia prou temps per a justificar-les. S'havia posat data 1 de novembre per a justificar-les. A l'endemà es va penjar al taulell d'anuncis de l'Ajuntament però no són les mateixes. Està corregida l'errada i la data de justificació és l'1 de desembre. Espero que no hi hagi altres canvis i que el que posi el web sigui allò publicat al BOP,..o haurem de desconfiar per altres casos? per cert perquè no es posa els segells de temps en els documents que es pengen al web municipal?