dimarts, d’agost 30, 2011

La tercera platja

A començament d'agost es feu públic per Ràdio Arenys la informació sobre una reunió dels alcaldes d'Arenys i de Canet amb la Generalitat per a parlar del passeig entre les dues poblacions (obres adjudicades el setembre del 2010). A part del comentari que ningú fins ara n'havia parlat -la qual cosa m'estranya molt...però molt- com que si no es fan les obres abans de final d'any es podrien perdre els diners,....sembla que agafa força la idea que mentre Arenys ens ho pensem que vagin fent els de Canet. La qual cosa a la pràctica vol dir, tot i que em puc equivocar, que Canet tindrà en el seu terme un bon passeig, que no serà axi a Arenys i que Arenys serà l'aparcament de qui vulgui passejar tranquil.lament per Canet. I a més no ens enganyem si el projecte es fa per Canet i hi ha desviacions econòmiques -cosa habitual-, ningú no ens assegura que els diners per la part d'Arenys es respectin sinó que seran per a la desviació de Canet. Entenc que a Canet n'estan fins al capdemunt dels dubtes de la nostra vila i que han decidit anar per lliure, però si això acaba d'aquesta manera serà de nou una oportunitat perduda per a nosaltres. La manipulació i les mentides que alguns van fer en el mandat passat dient que seria un passeig asfaltat o que no hi hauria aparcament van fer molt de mal i encara el fa en els nostres governants que haurien d'actuar escoltant a tots i no només a alguns.

Aquesta notícia de Ràdio Arenys ha estat repetida, diria que amb més contundència, pels informatius de Televisió Digital del Maresme. Val a dir que al web de l’Ajuntament també en va fer esment amb algun aclariment important. Un d'ells "El que sí es va acordar és que els accessos dels serveis a Canet es continuaran realitzant per Arenys, atesa la manca d'infraestructures del poble veí." Bé, el projecte complet tenia present aquesta situació per la qual cosa es feia una entrada de serveis a l'alçada de l'Avinguda Maresme en una segona fase. Esperem que la segona fase no quedi en l'oblit per sempre més. Finalment m'ha cridat l'atenció com s'acaba la notícia de l'Ajuntament:
De totes maneres, les converses es reprendran al setembre, ja que també es contempla la possibilitat que el projecte inicial del Cavaió es tiri endavant amb caràcter reversible.

Encara no ho he acabat d'entendre!