dijous, d’abril 20, 2006

Per què encara no rebem bé la televisió?

A Arenys no rebem bé la televisió. Qui pot enfoca l’antena a Barcelona o a Arenys de Munt o on pot, però això no és garantia de bona recepció. La Televisió Digital (TDT) serà un canvi important en la manera com entendrem la televisió i la seva implantació correcta podria representar que no tinguéssim més problemes. Però la futura televisió encara no arriba bé a tot Arenys i ja fa més d’un any que es parla que amb un repetidor vora el cementiri es resoldrien tots els problemes. A finals d’any passat l’ajuntament deia que ja ho tenia tot preparat per a instal·lar l’antena i estem a l’abril i el més calent a l’aigüera ...(que si a l'edifici on es volia fer no han donat permís, que si en un altre demanen uns diners, que potser la situació no seria la correcta,...). Per altra banda hi ha qui indica que el millor és dependre directament de l’antena d’Arenys de Munt ja que amb la potència adequada arribaria a tot Arenys i a la llarga seria més econòmic i hi hauria més possibilitats de més canals.
I ara estem com al començament, no rebem bé la televisió i l’apagada de la televisió actual (la analògica) serà entre el 2007 i el 2008. Mentrestant s'està treballant en els canals públics del Maresme i aquí encara no hem pres decisions. Esperem que els tècnics es posin d'acord i que els polítics actuin en coseqüència i aleshores ho facin bé i ràpid.

5 comentaris:

Anònim ha dit...

A Caldes d'Estrac ens passa el mateix...

xfebrer ha dit...

Ramon,

Em consta que des d'Arenys de Munt s'ha demanat de buscar una solució consensuada per poder instal·lar un repetidor de TDT a Collsacreu (ara només n'hi ha pels canals de TVC). Sembla ser que des de l'Ajuntament d'Arenys de Mar s'espera que surti un "pagano" que se'n faci càrrec i no haver-hi de posar ni cinc.
Quant a l'antena que es volia instal·lar al voltant del Cementiri havia de servir per solucionar la recepció dels canals analògics d'una part d'Arenys de Mar. Segons va dir públicament a arenyautes, el regidor Benet Maimí, les tractava de dies... ja fa algun mes.

Xavier

Anònim ha dit...

Ramon,
ja saps, a Arenys tenim massa enginyers i poc sentit. Fos quina fos la millor solució el que segur te sentit és treballar aquest problema conjuntament amb qui té el mateix problema per resoldre (és a dir, els d'Arenys de Munt)

Anònim ha dit...

el sentit que em referia era el comú.

Anònim ha dit...

El sentit comú, com diu el Murphy, és el sentit menys comú de tots.