dimarts, d’abril 24, 2007

Sant Jordi 2007

Sant Jordi, ha estat una diada esplèndida. A més el bons temps hi ha acompanyat. Ja fa uns anys que sortim la gent del PSC en una parada, que aquest any s’ha estès a tres dies. Es una jornada a potenciar tant per la tarda com pel matí on abunden infants passejant i mirant de vendre roses per a col·laborar en el viatge de fi de curs.

Vull esmentar l’acte de l’ampliació de la Biblioteca, naturalment marcat en un clar to preelectoral, que és bàsicament a allò a què estan dedicats el govern. Tot i això la Biblioteca necessitava més espai. La llàstima és que ja en el pressupost del 2003 hi havia la previsió de fer-lo i s’ha trigat més de 4 anys. I tot i que el resultat és bo, tampoc era una obra de grans dimensions... què no ha de passar en altres obres? D’exemples en tenim en la renovació del clavegueram de Platja Cassà o l’inexplicable retràs en les obres del Bareu.

I com que hem trigat tant de temps ara ja diem que el que acabem d’inaugurar no és suficient i caldrà un altre lloc... les claresses? Sí, seria una bona opció. Però abans que res posem ordre a tots els equipaments que ja estem massa acostumats a mirar peces concretes i no tot l’equipament i a més aquest espai encara no és municipal.


Per Sant Jordi, en una parada, la biblioteca hi era present, com sempre, i aguantant el sol, com mai! Hi tenien un punt de llibre dels col.lecionables. Molt bona feina amics de la Biblioteca per la feina que feu ara i que s'ha anat fent en aquests 50 anys.