dimarts, d’agost 21, 2007

Dies de pluges i Rierades

Feia anys, tot i que sembla que els records de vegades no van prou ben lligats amb les dades, que no plovia tan sovint en un mes d’Agost. Talment semblaria com si ja haguéssim abandonat l’estiu i anéssim directes cap a una incipient tardor. I a Arenys quan plou, ho fa de valent.
En aquestes darreres pluges hem assistit a problemes en el cementiri, en les clavegueres, en els rials que són o haurien de ser de pas, en l’acumulació de sorres pels carrers. També amb problemes en vivendes particulars especialment quan la vivenda del costat s’hi fan obres i aquestes no han tingut cura de fer proteccions per a les cases del costat. I per reblar el clau tot un munt de gent fent tasques extraordinàries i havent d’abandonar les habituals com són la policia i la brigada de serveis.

Especialment preocupant ha estat l’aparició de runes, material de construcció i tubs riera avall. Una cosa és que baixin sorres i l’altra que baixi material sòlid en la quantia d’aquests darrers dies i en la previsió que podia anar en augment si hi havia noves rierades. L’actuació de l’Aca a instàncies de l’ajuntament ha estat immediata tot traient les pedres i materials sòlids del mig de la Riera i de pas donant un cop de ma per a mirar de resoldre el greu problema del clavegueram embussat que ve d’Arenys de Munt.

I és que ha plogut fort i qui no ho ha vist mai no se’n pot fer la idea de com baixen els Rials i les Rieres. La part positiva de l’aigua que ha caigut la trobarem en l’assedegada vegetació i en l’augment de reserves de la Tordera. I és que com assenyala la dita”Mai plou a gust tothom”.

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Vist el que has i hem vist els arenyencs. Que es poroposa, per on comencem a cercar resposte?

El blog del Xavier Ollonarte i Rovira ha dit...

Doncs si, ha plogut molt aquest més d'agost. I, de ben segur que l'actuació de l'ajuntament ha estat eficaç. Felicitats per aquest log tan genial.

Senyor Ramon, el convido a visitar el meu blog.

Rebi cordials salutacins del Xavier Ollonarte i Rovira.

Anònim ha dit...

Hola Ramon,

He vist el teu blog i està molt bé.
T'invito a que visitis www.bleews.cat i si t'interesa que et registris i puguis enllaçar el teu blog a la categoria de política o de blogs personals per tal d'incrementar les visites cap a aquest. Cada cop que publiquis una entrada en el teu blog apareixerà automàticament a bleews. També pots fer que els usuaris del teu blog votin les teves noticies, formar grups d'usuaris amb notícies similars, etc.

Per qualsevol altra cosa el meu mail és info@bleews.com i ja saps on trobar-me.

Salutacions,

Marc
L'equip de Bleews

PD: sento haver contactat per mitjà d'un comentari, però no he trobat cap altra manera de fer-ho. En tot cas no cal que el publiquis.