dissabte, d’octubre 29, 2005

Per a començar,... la consulta del Xifré

El dijous ens aplegavem una colla d'arenyencs per a parlar del futur del Xifré. Hi havia ganes i desig de parlar i de proposar. Tot i això la reunió va acabar amb un regust de que quelcom no havia funcionat. Segurament tothom tenia una idea diferent del que es faria i al final va ser impossible de lligar-ho tot. S'hi va ajuntar també el fet que la presidència de la reunió va dubtar moltes vegades de l'estratègia a seguir: posposem la reunió? votarem? continuem? Esperem que aquest petit entrebanc es resolgui a la propera reunió i no hagi desanimat a ningú. Tot i això entenc que encara hi continua havent els problemes de fons:

1) Per a opinar és interessant de tenir una bona informació. Aquesta encara no hi és i no pot mancar.
2) Quan hàgim opinat de què serviran les nostres opinions?
3) No hauríem de parlar només del Xifré, són tots els equipaments municipals els que estan en joc.

El grup municipal del PSC (el meu grup) ha demanat una assessoria externa per a ajudar a resoldre els problemes dels equipaments i dels edificis municipals de la vila. I a més amb una visió de futur. Estem massa acostumats en aquest poble a no fer, o bé, cosa pitjor, a desfer el que d'altres han fet.

Ens ajudaria en aquest procés que ja estigués enllestit el Pla d'Acció Cultural que prepara la Diputació de Barcelona. Un dels seus objectius és el de detectar mancances en equipaments.

Per tant, consulta popular amb tota la informació i amb l'assessorament extern que convingui per a aconseguir un pla d'equipaments per als propers 20 anys.