divendres, de febrer 05, 2010

Tres sols per a L’Hispània

Una de les joies que tenim a Arenys és l’Hispània. Un restaurant que ha excel·lit per la seva qualitat i que ha dut el nom d’Arenys arreu del món. El mestratge i acolliment de les germanes Rexach, l’afició per la qualitat dels productes, l’elaboració amatent i la cuina tradicional en són característiques essencials. I avui ho comento per un fet que va succeir el desembre passat i que em plau repetir. Fou en la presentació de la Guia Repsol 2010 quan al restaurant li fou concedit el tercer sol que és la màxima distinció de qualitat d’aquesta guia (a Catalunya hi ha 7 restaurants amb aquesta distinció i 21 a tota Espanya).


És doncs un fet meritori que desitjo encomani, si s’escau, més il.lusió per a l’Hispània i per a tota la gastronomia arenyenca que té un llistó altíssim, si em permeteu, enveja de tota la comarca. Enhorabona Paquita i Lolita Rexach.