dijous, de febrer 15, 2007

L'hora de les persones i final de mandat

Es l’hora de les persones, és l’hora que els vilatans estudiem els projectes del Pla General i del Pla del Port per a fer totes les aportacions i esmenes que calguin. El moment és ara ja que més tard el fer canvis serà molt més complicat o quasi impossible. Per tant invitem a la ciutadania a fer-se seu el Pla General i el Pla Especial del Port amb les introduccions d’esmenes que s’escaigui. El nostre grup pensa entrar aestudiar-les i a considerar-les per tal de millorar aquests dos projectes tan importants per al futur d’Arenys.

A part d’aquest aspecte veiem com el govern ha començat la campanya final de promoció, fent allò que durant tant de temps tenia oblidat i que una mica més ja no hi serien a temps (en alguns terrenys ja no s’hi serà a temps). Celebrem les millores pel poble, però no calia haver esperat a pocs mesos de les eleccions per a fer-les.També observem com ara es fan jornades sobre l’arbrat i això està bé. El que no està bé és que no es treballi per l’arbrat, és a dir, que en parlem però no actuem com caldria. I hi cal molta actuació. L’estat del Parc deLourdes és altament lamentable, i no és l'únic exemple. Si no hi posem remei aviat quedarà convertit en un desert. L’actuació en medi ambient ha estat a empentes i rodolons causat en gran part per manca de criteris i per les continues mancances de personal fix cosa que també ha passat en d’altres àrees com promoció econòmica repercutint negativament en el funcionament del servei.

I un últim apunt, el PSC apostem per la recollida selectiva tot i que amb models diferents segons les densitats d’habitatge amb contenidors soterrats i porta a porta. Desconeixem en aquests moments quin model triarà el govern, però després de tant de retard ja no podem esperar més però sempre amb un model d’implantació que millori i no que sigui un problema.

1 comentari:

Anònim ha dit...

Ramon tens tota la rao, es nota que venen eleccions, inauguren places, arrengen carrers, fan xerrades i col.loquis sobre arbrat i promoció econòmica, editen propaganda propia amb diners públics etc.
al geriatric per tapar" el fum de fons " inauguren un patí i el centre de dia que no acaba de rutllar.
Fins hi tot amplian el servei de vigilancia nocturna als carrers i urbanitzacions.
Coses que heu demanat aquesta legislatura.
Abans no i ara si

Socialistes endavant vosaltres si creie-ho en les persones.